Изберете език      Choose language      Sprache wählen      Выберите язык
 

ФИЛИНОКС ЕООД


Custom Search Control
Мрежата
 
 
 
Име на фирма, търговска марка и/или обект
Информация за фирма ФИЛИНОКС ЕООД
Кратко описание на дейността
Дейността на Филинокс ЕООД включва производство на електрически и комбинирани бойлери за промишлеността с неръждаеми водосъдържатели. Philinox е производител на неръждаеми бойлери, водосъдържатели от неръждаема стомана, иноксови съдове, неръждаеми плотове и вани за ХВП, медицински прибори, лабораторни дестилатори и др. изделия от неръждаема стомана.
Представяне на фирмата

Филинокс - неръждаеми съдове и съоръжения за хранително-вкусова промишленост

  Филинокс е изцяло частна фирма от Пловдив с насоченост в производството на изделия за бита и промишлеността от неръждаеми и специални хром-никелови стомани. Най-често използваните марки стомани са AISI 304 / 304 L / 316 / 316 L / 316 Ti / 310 S като по поръчка на клиентите се внасят и други видове, в зависимост от желанията и спецификата на продукта.

   Основно място заема производството на електрически и комбинирани бойлери, неръждаеми водосъдържатели, хидрофорни уредби и други ел. нагревателни устройства и съоръжения.

   * Philinox изработва лабораторни дестилатори и съдове, стерилизатори на “Кох”, фармацевтични и медицински прибори, както и машини, съоръжения и съдове за хранително-вкусовата промишленост, неръждаеми съдове за сладкарската, месопреработвателната и млекопреработвателната индустрия и други отрасли от ХВП. Част от произведените неръждаеми продукти са вани, резервоари, резервоари със сдвоени стени и възможност за подгряване и топене на шоколад, масло и кремове, съдове с механично задвижване на бъркалките, маси, шкафове и други.
   - Производство на неръждаеми бойлери, неръждаеми съдове за хранително-вкусовата промишленост, неръждаеми аксесоари за вътрешно обзавеждане за обществени сгради, ресторанти, хотели, бензиностанции.

   * Ново в дейността на фирмата е производството на неръждаеми комини и димоотводни тръби с изолация и обшивка от неръждаема ламарина, предназначени за хотели и ресторанти.

   * Фирма Филинокс ЕООД произвежда и съоръжения за омекотяване на водата.

   Неръждаемите изделия на Philinox се използват главно в ресторанти, хотели, промишлени предприятия, бензиностанции, винарски изби, малки предприятия в хранително-вкусовата промишленост, домакинството и др.

   По чертежи на клиента се изработват и нестандартни съоръжения.

 За повече информация и конкретни запитвания се обадете на посочените телефони!
Посетете сайта на Филинокс - www.philinox.net

Координати на обект / офис

населено място: Пловдив
област: Пловдив
кв./ж.к.: Тракия
ул./бул.: Нестор Абаджиев №57
(Асеновградско шосе - ОП Устрем) Виж карта

телефон: 032 62 17 72
факс: 032 62 17 04
мобилен телефон: 0887 66 88 75

e-mail:

URL: www.philinox.net

инфо от 27.06.2012г.
 
 
  Наши партньори  
 
Търси по дума / фраза
Избери област / град      
   
Търси по име / адрес
       
Разширено търсене
Глобално търсене
 
   
 
в BG
в мрежата
 

English | Руский | Deutsch | Български

Copyright © 2006-2017 - Бизнес каталог ИнфоЖокер

Следвайте ни в Google+ТуитърФейсбук

В каталог ИнфоЖокер публикуваме информация за над 50 000 фирми. Желанието ни е да актуализираме многократно повече и предоставим целия бизнес в България на едно място, но честите промени във фирмите като смяна на адреси, телефони и имейли, изгубени домейни, липса на качествени сайтове, закриване на фирми и др. фактори, не позволяват това. Съществуват и други подобни информационни каталози, източници на инфо за фирми, които се афишират с имена - Бизнес каталог, български справочник, европейски портал, директория, фирмени страници, най-най или първият еди-какво си, но Вие търсете качеството на информацията и ефективността на интернет рекламата и ще имате успех.


Изработка на уеб сайт от www.it-advanced.com
X
Запитване към ФИЛИНОКС ЕООД
Информация за обратна връзка
  
Запитване

Моля въведете 4-цифрения код:
Затвори
Неточност към информацията за фирма ФИЛИНОКС ЕООД
Информация за обратна връзка
  
Докладвай за неточност

Моля въведете 4-цифрения код: